Rólunk

Üdvözöljük a Sítechnikánál!

Sípálya, Szaküzlet,  Kölcsönző, Szerviz

Kik vagyunk?

A Sítechnika Kft. egy dorogi székhelyű dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely többek közt Magyarország legrégebben működő sícége, valamint műanyag tanpályájának megalkotója.

Küldetésünk

Célunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal azt az örömöt és életérzést adjuk át az embereknek, amit mi is megtapasztalunk a síelésnek és kerékpározásnak köszönhetően.

Cégünk profilja

Gyors és Minőségi Kiszolgálás Mindenkinek

01.

Ügyfél megismerése

Mi kíváncsiak vagyunk ügyfeleinkre, szeretünk közvetlen és jó hangulatú kapcsolatban lenni velük. 

02.

Igényfelmérés

Elsőként meghallgatjuk ügyfelünket, hogy mire lenne szüksége, illetve mely szolgáltatásunkat venné igénybe.

03.

Tervezés

Az ügyféllel közösen, valódi szakértői segítséggel megtervezzük, hogyan tudunk segíteni.

04.

Elkészítés

Rövid időn belül elvégezzük a megbeszélt átalakításokat, melyet az ügyfél akár a boltban is megvárhat.

05.

Tesztelés

Az ügyfél ellenőrzi és felpróbálja a sícipőt, majd csakis 100%-os elégedettség esetén haladunk tovább.

06.

Átadás

Az ügyfél kifizeti és átveszi a megrendelést, melyre teljes körű garanciát vállalunk, így nincs kockázat.

Miért mi?

Mi az emberekért jöttünk létre, és több, mint 20 éve értük dolgozunk. Célunk, hogy mindenki megtapasztalhassa síelés és kerékpározás örömét!

A Sítechnika Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely több tucat magyar embernek biztosít munkát. Ha minket választ, a hazai gazdaságot támogatja, szakértelmünk és termékeink azonban könnyedén hozzák a külföldi színvonalat.

Folyamatosan ügyelünk arra, hogy szolgáltatásaink a lehető legmagasabb színvonalat képviseljék, legyen szó téli sportokkal vagy kerékpározással kapcsolatos igényről. Mindezt pedig olyan árakon adjuk, hogy a magyar emberek is ki tudják fizetni, ráadásul gyakran egyéb kedvezményeket is biztosítunk ügyfeleinknek.

Szervizünkben a legkorszerűbb gépekkel dolgozunk, melyeket naprakész szakemberek használnak, akik ráadásul még az adott sporthoz is értenek, így nem csak meghallgatják, hanem át is érzik az Ön igényeit és elvárásait.

Nálunk mindenki a Magyarországon elérhető legszínvonalasabb képzéseket végzi el, valamint szakmájától függően folyamatos továbbképzésben részesül. Ezen felül szakembereink nem csak értenek a sportjukhoz, de szenvedélyesen űzik is azokat.

A legtöbb szolgáltatásunkhoz kapcsolódó megrendelést, amely a sí- és kerékpárbolthoz vagy szervizhez kapcsolódik, beleértve a sícipő formázást és talpbetét készítést is, gyakran azonnal teljesítjük és a boltban meg is várhatja, különösen, ha messzebbről érkezik. A végeredmény minden esetben precíz és pontos lesz.

Természetesen a hibázás lehetősége nem kizárható, még akkor sem, ha nagyon ritkán találkozunk vevői panasszal.

Ha Ön valamiért mégsem elégedett valamely szolgáltatásunkkal bármikor jelezheti, és biztosítjuk, hogy méltányosan kezeljük észrevételeit, szükség esetén korrigáljuk a hibákat saját költségünkre.